zaterdag 18 september 2010

Weerbericht

Hallo beste mensen.

 Even een reactie op de reactie van (amateurglazenbolweerberichtvoorspeller) Tony vanuit de Desert Pearl Inn;

Je hebt gelijk Tony, ik ben zo met de reis bezig dat ik het weerbericht vergeet wat toch vaak één van de allerbelangrijkste zaken is en wat een vakantie kan maken of breken.

Nou vader, we hebben vanaf de landing in Phoenix op een enkel klein wit wolkje na alleen maar een stralend strakdiepblauwe lucht gezien (en als ik diepblauw zeg dan IS het diepblauw) met temperaturen waar jij alleen maar van kan dromen. Ik heb het niet echt bijgehouden maar dat zal tussen de 27 en 40 graden zijn geweest en de vooruitzichten de komende vijf dagen wanneer we ook in Las Vegas en Death Valley zitten voorspellen niet veel anders.
Maar wees niet bang dat je pa en ma niet meer herkend bij thuiskomst want er is nou ook niet heel erg veel tijd om in de zon te zitten. We hebben trouwens geen hinder van de warmte. Heeeeeerlijk zo.

Ok mensen, de volledige update kunnen jullie in de loop van morgen verwachten. Nu is het tijd voor ontbijt en aansluitend zullen de oooohhhh's en aaaahhhh's niet van de lucht zijn omdat we met de shuttlebus Zion Park ingaan.

Laterrrrrrrrrrrrr

2 opmerkingen:

  1. bedankt voor de reactie op de reactie.
    is prima vakantie weer hopeijk goeie airco in de tahoe.

    tot horens!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi mensen,
    Leuk om jullie verhalen te lezen wim zelfs je broer vind het leuk dus blijven schrijven ouwe journalist.
    liefs jaap en ria

    BeantwoordenVerwijderen