zondag 29 augustus 2010

16.....15.....14.....13....

Hallo beste lezer.

Zondag 29-8 tegen elven. Nog 13 dagen voor 9-11.
Wat een drama-getallen nietwaar?
Je zou er bang van worden.
Nou, niet dus!!



Voor ons is het gewoon
nog dertien dagen tot vertrek.



Ik heb deze week 2 van de vastgelegde hotels gecancelled
en twee nieuwe daarvoor in de plaats vastgelegd.
Mammot Lakes wordt vervangen
door een nacht in Lee Vining. Dit omdat we


dan eerder in Bodie zijn en
dus meer tijd overhouden om van de Tioga Road te genieten.


In eerste instantie zouden we bij aankomst in Scottsdale (Motel 6) overnachten maar we zijn verhuisd naar Phoenix North omdat dat ons de volgende morgen bijna een uur voordeel oplevert en aangezien de eerste dag richting Grand Canyon al behoorlijk vol zit is dat mooi meegenomen.


Gisteren zijn Marina en ik bij Kruidvat vast inkopen wezen doen. Je kent dat wel, shampootje hier, brildoekje daar en deodorantje ginder. Al met al kwam er weer € 70,- op de 'kassaaaaaaaaaaaaaaa' te staan.


Ik heb inmiddels ook de rugtas van Aline en Wilbert. Handig ding waar je je fotospullen in het onderste vak kunt doen. Dan blijft er in het bovenste vak nog ruimte over voor wat andere spullen voor in het vliegtuig.

Veel hebben we niet meer nodig. Ik wil morgen eigenlijk wat setjes kleren naast elkaar liggen (of is het leggen?) maar denk dak wel genoeg heb. En trouwens, heb nog nooit in Amerika (op tv) iemand op zn blote kont zien rondrennen........ Ik denk toch eigenlijk wel dat er daar wat shirtjes gekocht gaan worden. Dus ..... zorgen dat we in ieder geval niet boven de 20 kilo qua koffergewicht uitkomen.



Vanmiddag komen Gretha en Frans om samen de vakantie door te nemen. Gretha begon al een beetje zenuwachtig te worden. Die heeft zich er helemaaaaaaaaal niet mee bezig gehouden laat staan zich ingelezen of voorbereid. Die weet waarschijnlijk niet eens of we naar Amerika nou naar het oosten of westen vliegen :-)

Al met al ga ik vanmiddag eens kijken hoe enthousiast Gretha, Frans en Marina zijn.


Tot later