zondag 22 augustus 2010

Nog 3 weken

Ha mensen,


Nog 3 weken. Het begint nu echt op te schieten. Gisteren het aankomsthotel (Motel 6) gecancelled en de Sleep Inn in Noord Phoenix besproken. Scheelt de volgende dag bijna een uur rijden. Had ik niet verwacht maar zo merk ik dus dat je je behoorlijk kunt verkijken op de afstanden in de USA.





Ik ben ook nog van plan om het hotel in Mammoth Lakes te verruilen voor Lake View Lodge in Lee Vining. Het is dichter bij Bodie en voordeel is dat we een cottage met 2 slaapkamers hebben terwijl we in Mammoth Lakes 1 kamer hebben. Hoef ik niet bang te zijn dat ik 's morgens naast Ome Frans wakker wordt :-)


De autohuur is compleet betaald en we hebben het voucher. Maar pas nadat ik vrijdagavond een telefoontje had gepleegd. In een vorige mail stond dat er een automatische overboeking zou zijn op 14 augustus. Maar vrijdag was er nog niks afgeschreven. Toch maar even gebeld en blijkbaar was er iets fout gegaan. De dame regelde direct dat de overboeking werd gedaan en ja hoor, 5 minuten later stonden de bevestigingsmails EN het officiele voucher al in de mailbox.

Ook weer opgelost.


Tot de volgende update.